Společnost ESR spustila kampaň na Kickstarteru pro svou nadcházející 100W nabíjecí stanici 6 v 1, která zvládne nabít řadu zařízení Apple. Nabíjecí stanice obsahuje nabíjecí plochu MagSafe pro iPhone, oficiálně certifikovanou nabíječku pro Apple Watch a místo pro nabíjení AirPods.



Také obsahuje dva porty USB-C a USB-A pro nabíjení dalších zařízení přes kabelové připojení. Nabíjecí stanice má oficiální certifikaci MagSafe, takže může nabíjet zařízení plnou rychlostí 15 W podle specifikace. Obsahuje také ventilátor „CryoBoost“ a technologii odvodu tepla integrovanou do nabíjecího povrchu, která pomáhá udržet vaše zařízení v chladu, chrání baterii a umožňuje nabíjení telefonu nejvyšší rychlostí po delší dobu.

Integrovaná 5W nabíječka pro Apple Watch podporuje stejné rychlosti jako oficiální nabíječky Apple, včetně rychlého nabíjení pro Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 a Apple Watch Ultra. Bezdrátový nabíjecí povrch pro AirPods také nabízí výkon 5 W, což umožňuje nabíjení plnou rychlostí. Pokud jde o kabelové nabíjení, nabíjecí stanice obsahuje dva porty USB-C a jeden port USB-A seřazené podél pravého okraje zařízení a výkon každého z nich závisí na tom, kolik se jich používá.