Pitaka nedávno vydala svou sérii pouzder Weaving+ vytvořené ve spolupráci s kreativními umělci pomocí materiálů z aramidových vláken. Na to společnost navázala novou edicí řemínků Dreamland pro Apple Watch a Apple Watch Ultra.



Nové řemínky Dreamland pro Apple Watch jsou mimořádně jedinečné, a to nejen kvůli tomu, jak vypadají. První věc, kterou je potřeba zmínit, je zážitek z rozbalení produktu. Když jej obdržíte, můžete si všimnout, že krabice je relativně velká ve srovnání s jinými řemínky pro Apple Watch, ale má to dobrý důvod. Když krabičku otevřete, získáte Rubikovu kostku, která byla vyrobena tak, aby odpovídala značce a barvě řemínku. Je to pěkný malý doplněk, který je součástí běžného balení. Takže pokud jste fanouškem Rubikových kostek, jedná se o pěkný sběratelský kousek.

Součástí balení jsou všechny nástroje, které potřebujete k úpravě velikosti řemínku, a také upravené konektory, které můžete vyměnit, pokud máte menší 42mm Apple Watch.
Řemínek je navíc extrémně lehký, díky tomu, že je vyrobeny z materiálu z aramidových vláken. Tyto řemínky jsou v současné době k dispozici přímo na webové stránce společnosti Pitaka.