Někteří uživatelé si stěžují, že TweetDeck nefunguje. Některým se webová aplikace zastavila s rotací „Načítání“; ostatní vidí tlačítka Opakovat, která nic nedělají. TweetDeck býval aplikací pro Mac, kterou používali profesionální uživatelé, jako jsou manažeři a novináři.



Aplikace zobrazovala více sloupců, což uživatelům umožňuje rychle a snadno sledovat zdroje Twitteru podle vybraných účtů nebo klíčových slov. Podporovala také více účtů na Twitteru, takže například PR agentura mohla používat jedinou aplikaci k tweetování pro více značek. Twitter před rokem nečekaně ukončil aplikaci TweetDeck pro Mac a doporučil uživatelům používat webové rozhraní. K dispozici byly také další možnosti, ale žádná nenabízela pohodlí a snadnost aplikace TweetDeck. Nyní však mnohým selhává i webová verze. Někteří prostě vidí načítání číselníků pro každý sloupec, aniž by se zobrazila nějaká data. Jiní vidí naplněné sloupce, které se jednoduše neaktualizují, takže zdroje zamrznou.
Před rokem Twitter uvedl, že plánuje spustit novou a vylepšenou verzi webové aplikace TweetDeck, ale zatím tomu nic nenasvědčuje.