Apple Vision Pro bude k dispozici k zakoupení až příští rok. Apple však v červnu uvedl, že vývojáři mohou požádat o sadu Developer Kit k testování svých aplikací před oficiálním uvedením na trh. 



Ode dneška mohou vývojáři žádat o sadu Apple Vision Pro Developer Kit. Když Apple oznámil Vision Pro na WWDC, společnost slíbila, že poskytne vývojářům robustní sadu nástrojů. Již v červnu společnost vydala visionOS SDK, takže vývojáři mohli vytvářet a testovat aplikace pro Apple Vision Pro na Macu. Nyní však budou mít oprávnění vývojáři také možnost získat skutečný produkt před jeho vydáním. Jak je podrobně uvedeno na webu Apple Developer, nová sada pomůže vývojářům rychle vytvářet a testovat aplikace pro Vision Pro. Kromě Apple Vision Pro získají uživatelé s přístupem k vývojářské sadě také pomoc s nastavením zařízení a také podporu od inženýrů společnosti Apple a pokyny k návrhu rozhraní. Ale není překvapením, že získat Apple Vision Pro před jeho vydáním nebude snadné, i když jste vývojář.

Aby bylo možné požádat o Apple Vision Pro Developer Kit, musí být vývojář registrován v programu Apple Developer. Kromě toho musí vývojáři přesně popsat, který projekt chtějí přinést do visionOS. Apple se ptá, zda je projekt novou aplikací nebo existující aplikací pro iOS nebo macOS. Každá žádost je společností Apple přezkoumána a schválena a dostupnost se zdá být velmi omezená. Další věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že Apple dává jasně najevo, že je zařízení zapůjčeno. Vývojář musí uchovávat produkt v soukromí, aby byl přístupný pouze jemu a jeho autorizovaným vývojářům. Apple bude s těmito vývojáři provádět pravidelné kontroly a na požádání budou muset zařízení vrátit.