Populární fitness aplikace Gentler Streak obdržela velkou aktualizaci, která využívá nové funkce představené s iOS 17, iPadOS 17 a watchOS 10. Nová verze aplikace přináší poprvé verzi pro iPad a také nové rozhraní pro aplikaci Apple Watch a navíc widgety pro režim StandBy.



S iPadOS 17 Apple konečně přináší svou aplikaci Zdraví pro iPad. Uživatelé nyní mohou sledovat svá zdravotní data na velké obrazovce se všemi daty synchronizovanými z iPhonu a Apple Watch přes iCloud. S aplikací Zdraví na iPadu lze samozřejmě integrovat i aplikace třetích stran a Gentler Streak je jednou z prvních aplikací, které to umožňují. Nová verze Gentler Streak má nyní rozhraní pro iPad, které vám umožní přístup ke všem funkcím, které jsou již dostupné ve verzi aplikace pro iPhone a Apple Watch.

Pro uživatele Apple Watch má nyní Gentler Streak nové rozhraní, které odpovídá designu watchOS 10. K dispozici jsou také interaktivní widgety a když je váš iPhone v režimu StandBy, můžete také přidat widgety Gentler Streak, abyste na dálku viděli vaši aktuální kondici. Některé části aplikace byly také přepracovány, aby vypadaly moderněji. Gentler Streak si můžete zdarma stáhnout z App Store, ale některé pokročilé funkce vyžadují předplatné.