Pokud jste letos k Vánocům dostali dárkovou kartu Apple, v dnešním článku si ukážeme několik způsobů, jak ji utratit. Dárkovou kartu lze použít v prodejnách Apple Store, ale nikoli v iTunes Storu nebo App Storu.



Co koupit za dárkovou kartu Apple

MagSafe nabíjecí pouzdro (USB‑C) na AirPody Pro

Apple nyní samostatně prodává nabíjecí pouzdro USB-C pro AirPods Pro druhé generace. Mějte na paměti, že pokud chcete, aby vaše sluchátka AirPods Pro podporovala bezztrátový zvuk s headsetem Vision Pro, budete si muset zakoupit nově vydané AirPods Pro.

Apple Pencil (USB‑C) (2 290 Kč)

Apple letos vydal cenově dostupnější Apple Pencil se skrytým USB-C portem pro nabíjení a párování. Má podobný design jako druhá generace Apple Pencil, ale postrádá bezdrátové nabíjení, citlivost na tlak, gesto dvojitého klepnutí pro přepínání mezi kreslícími nástroji a možnost osobního gravírování při nákupu.

AirTag (od 890 Kč)

Mějte přehled o svých věcech pomocí AirTagu, který lze vyhledat pomocí aplikace Najít na iPhonu, iPadu a Macu. K dispozici je také čtyřbalení.

35W dvouportový USB‑C napájecí adaptér (1 690 Kč)

Apple loni vydal 35W napájecí adaptéry se dvěma porty USB-C, přičemž standardní a kompaktní verze nabíječky jsou k dispozici za 1 690 Kč. Oba adaptéry jsou vybaveny skládacími kolíky a lze je použít k současnému nabíjení několika zařízení Apple s nižší spotřebou, jako jsou iPhone, iPad, Apple Watch a HomePod mini.

Apple TV Remote s portem USB-C (1 790 Kč)

Apple v loňském roce vydal novou verzi ovladače Apple TV Remote s portem USB-C místo Lightning pro nabíjení. Pokud již vlastníte model Apple TV vydaný v roce 2015 nebo novější, dálkové ovládání lze zakoupit samostatně za 1 790 Kč.

Čisticí hadřík (590 Kč)

Vyčistěte svůj iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, monitor Studio Display a další zařízení oficiálním čistícím hadříkem Apple, který byl uveden na trh v roce 2021.

Bluetooth vysílač Twelve South AirFly Pro Deluxe (1 690 Kč)

Oblíbené příslušenství AirFly Pro od Twelve South vám umožní používat bezdrátová sluchátka AirPods nebo Beats se zábavným systémem v letadle. Jednoduše zapojte AirFly Pro do konektoru pro sluchátka v letadle a sledujte nebo poslouchejte pomocí AirPods.

Chytrá LED žárovka Nanoleaf Essentials Matter E27 Smart Bulb (529 Kč)

Chytrá LED žárovka Nanoleaf měnící barvy je kompatibilní s HomeKit, což umožňuje její ovládání v aplikaci Domácnost a pomocí Siri. K dispozici je také tříbalení za 1 290 Kč.

Držák Belkin na přichycení iPhonu s MagSafe ke stolnímu Macu nebo displeji (1 090 Kč)

Belkin prodává držák pro iPhone pro použití s Continuity Camera, což je funkce, která umožňuje použití iPhonu jako webové kamery Macu. Držák se připojuje k iPhonu pomocí MagSafe a poté jej lze připevnit k hornímu víku MacBooku Air nebo MacBooku Pro pro použití s Continuity Camera.