Aplikace NordVPN je nyní k dispozici na Apple TV. Aplikace umožňuje jednoduché nastavení a připojení k jeho rychlým a bezpečným serverům. Stávající zákazníci NordVPN si mohou aplikaci jednoduše stáhnout z Apple TV App Store.



Chcete-li začít, jednoduše stiskněte tlačítko Rychlé připojení na obrazovce a aplikace nainstaluje příslušná nastavení VPN a konfiguraci sítě. Veškerý síťový provoz je bezpečně šifrován a NordVPN používá protokol NordLynx k zajištění vysoké rychlosti připojení. Když je aktivní, uvidíte v Ovládacím centru na domovské obrazovce Apple TV indikátor VPN.
Pokud chcete upravit nastavení, jako je preferované umístění serveru, vraťte se do aplikace NordVPN. Můžete si vybrat ze seznamu vlajek reprezentujících dostupné země nebo pomocí vyhledávacího pole filtrovat požadované místo podle textu. To je zvláště užitečné pro lidi, kteří si berou své Apple TV s sebou do hotelů, když cestují; s VPN si můžete nastavit svou virtuální domovskou polohu a pokračovat ve vychutnávání veškerého obsahu. NordVPN se připojuje k ExpressVPN, PureVPN a dalším poskytovatelům VPN. Aplikace podporuje modely Apple TV HD a Apple TV 4K s tvOS 17 nebo novějším.