S iOS 17.2, iPadOS 17.2 a tvOS 17.2 Apple odstranil možnost nákupu televizních seriálů a filmů z aplikací iTunes Store a místo toho přesměroval zákazníky na aplikaci Apple TV.



Bohužel, tento krok odstranil seznamy přání a zákazníci, kteří tuto funkci používali, nedostali žádné varování o odstranění této funkce. Na Redditu, X, fórech MacRumors a na podpoře Apple si zákazníci na změnu stěžují. „Odstranění seznamu přání je od Applu opravdu špatný krok. Měl jsem spoustu filmů, které jsem měl v plánu shlédnout. Ten seznam je teď pryč.“ Seznamy přání se nepřenesly do aplikace ‌Apple TV‌, takže někteří zákazníci, kteří měli dlouhé seznamy sledování, nemají přístup k těmto vybraným seznamům ani je nemohou zkopírovat na nové místo.

Někteří uživatelé mohou otevřít aplikaci iTunes Store na zařízeních iOS a klepnutím na tlačítko v pravém horním rohu zobrazit své seznamy přání, ale zdá se, že to nefunguje pro každého. Není jasné, zda Apple seznamy přání vrátí vzhledem k počtu naštvaných zákazníků, ale zdá se to nepravděpodobné. Podobné stížnosti se objevily, když Apple odstranil seznamy přání App Store s iOS 11 a tato funkce se již nikdy nevrátila.