Apple vydal 1. beta verzi macOS Sonoma 14.3, tvOS 17.3, watchOS 10.3, iOS 17.3 a iPadOS 17.3 pro vývojáře. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



iOS 17.3 zavádí novou funkci ochrany. Když je tato funkce zapnutá, je vyžadováno ověření pomocí Face ID nebo Touch ID pro další akce, včetně zobrazení hesel nebo přístupových klíčů uložených v aplikaci Klíčenka, vypnutí režimu ztráty, vymazání veškerého obsahu a nastavení, použití platební metody uložené v Safari a další. Funkce vás chrání v případech, kdy zloději špehovali přístupový kód před krádeží zařízení, často na veřejných místech, jako jsou bary. Zloděj pak může obnovit heslo k Apple ID oběti, vypnout funkci Najít, zobrazit hesla uložená v aplikaci Klíčenka a další. iOS 17.3, iPadOS 17.3 a macOS Sonoma 14.3 znovu zavádí společné seznamy skladeb v Apple Music. tvOS 17.3 a watchOS 10.3 pravděpodobně obsahuje opravy chyb a různá drobná vylepšení.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com