Populární aplikace pro sledování letů Flighty byla dnes aktualizována sbírkou nových funkcí, které vám pomohou zrekapitulovat rok 2023. K dispozici je karta nazvaná „Flighty Passport 2023“, která obsahuje všechny statistiky vašich letů za daný rok.



Karta Flighty Passport 2023 vám ukazuje přehled údajů o vašich letech za rok 2023. Patří sem váš celkový počet letů, celková doba letu, navštívená letiště, vzdálenost a další. Flighty používá pro tato data design, který je určen k tomu, abyste se mohli pochlubit na sociálních sítích, a aplikace usnadňuje sdílení na všech oblíbených sociálních sítích.
Letošní novinkou jsou funkce „Zpoždění“ a „Zpráva o letadle“, které vám umožňují zobrazit data za rok 2023 a také všechny předchozí roky, ve kterých jste Flighty používali. Funkce „Zpoždění“ zobrazuje procento zpoždění, ztracené hodiny kvůli zpožděním a leteckou společnost s nejhoršími výsledky. Funkce „Aircraft Report“ představuje vaše nejlepší typy letadel, pokud jste někdy letěli se stejnými letadly, vaše oblíbené sedadlo a další.