Apple přidal několik zařízení na svůj seznam neprodávaných a zastaralých produktů určených pro veřejnost, včetně některých starších modelů iPhonu a iPadu. iPhone 6 Plus byl přidán na seznam zastaralých produktů.



To znamená, že Apple a autorizovaní poskytovatelé oprav již nenabízejí opravy nebo jiné hardwarové služby pro zařízení. Apple říká, že považuje produkt za „zastaralý“, jakmile uplyne sedm let od doby, kdy jej společnost naposledy prodávala. Apple vydal iPhone 6 a iPhone 6 Plus v září 2014 s klíčovými funkcemi včetně větších displejů a podporou Apple Pay. Apple ukončil prodej iPhone 6 Plus v září 2016, ale iPhone 6 zůstal k dispozici ve vybraných zemích ještě několik let, takže zatím není považován za „zastaralý“.

Pokud jde o software, iOS 13 v roce 2019 ukončil podporu pro iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Apple nyní také přidal iPad mini čtvrté generace na seznam neprodávaných produktů, což znamená, že uplynulo více než pět let od doby, kdy společnost přestala zařízení prodávat. Apple a autorizovaní poskytovatelé oprav i nadále nabízejí opravy neprodávaných produktů po dobu až dvou let, v závislosti na dostupnosti dílů. Apple také přidal iPhone 8 a iPhone 8 Plus do svého seznamu neprodávaných produktů, ale pouze v barvě (PRODUCT)RED.