Apple Watch jsou nezbytným společníkem běžců a Apple Watch Ultra to posouvají na další úroveň díky delší výdrži baterie a dalším funkcím. To je důvod, proč jej účastníci letošního projektu The Speed Project nazývají záchranným lanem během vyčerpávajícího štafetového závodu ze Santa Moniky do Las Vegas.



Apple zveřejnil příběh dvou běžeckých klubů, které se zúčastnily více než 300 mil dlouhé cesty z Kalifornie do Nevady. Členové losangeleského klubu Koreatown Run Club (KRC) a klubu Old Man Run Club v New Yorku (OMRC) trénovali na tento den již měsíce a spojili síly, aby se vydali na vyčerpávající trasu dlouhou 300 mil přes Mojave. Neexistují žádná pravidla, žádné stanice, žádní diváci, žádné zpoždění – jen běžci, jejich navigátoři, jejich posádka a otevřená silnice. Přes to všechno – drsnou krajinu, nedostatek spánku, dehydrataci, extrémní teploty a prudký déšť – byly Apple Watch Ultra 2 nezbytným společníkem, který 12člennému týmu nabízel možnost okamžitě sledovat polohu ostatních, přijímat hands-free hovory, sledovat jejich tempo, poskytovat viditelnost ve tmě a sledovat jejich nadmořskou výšku.

„Apple Watch Ultra 2 byly naší okamžitou vzájemnou záchranou,“ říká Cindy Le, zkušená navigátorka týmu a kapitánka posádky. S tvrzením souhlasil i kapitán Ja Tecson. „Hodinky jsou skutečně vyrobeny pro podmínky, kterými jsme procházeli, zvláště když jsme běhali v noci,“ dodává Tecson. Apple Watch Ultra 2 jsou vyrobeny z leteckého titanu a jsou nejschopnějšími a nejodolnějšími hodinkami společnosti Apple s nejlepší výdrží baterie ze všech Apple Watch, pokročilými metrikami běhu, snadno čitelnými zobrazeními cvičení a další.