Společnost DigiDNA dnes vydala iMazing 3, aktualizovanou verzi softwaru pro správu iPhonu a iPadu určeného pro Mac a Windows. iMazing 3 je vybaven aktualizovaným uživatelským rozhraním.



Obsahuje vyhrazenou sekci „Discover“, která usnadňuje nalezení oblíbených nástrojů pro věci, jako je přenos fotografií z ‌iPhonu‌, stahování zpráv, přenos hudby a zálohování. Část Přehled zařízení nabízí podrobnosti o připojených produktech, jako je sériové číslo, číslo modelu, ID zařízení, datum poslední zálohy a další, pro jednoduchou správu více zařízení, a je zde také část Data pro přístup k uloženým médiím, zprávám, kontaktům a dalšímu obsahu.

Pro správu baterie je k dispozici sekce baterie, která poskytuje podrobnosti o aktuální teplotě, maximálním návrhu nabití a nabíjecích cyklech a navíc jsou zde možnosti pro správu úložiště. Software iMazing 3 na Macu spolupracuje s Vision Pro kromě ‌iPhonu‌ a ‌iPadu‌ a je zde podpora pro vzdálené párování. Mezi další nové funkce patří tmavý režim, vylepšená správa záloh a snímků a přepracované rozhraní nastavení. iMazing 3 lze stáhnout z webu iMazing.