Čističky vzduchu jsou skvělé produkty, které byste měli mít doma, aby zajistily, že váš vzduch bude čistý, a pokud je máte v HomeKitu, budou ještě lepší. Dnes je na trhu několik čističek vzduchu s podporou HomeKit.



Společnost WELOVE právě vydala první čističku vzduchu s podporou Matter, takže si ji můžete přidat do aplikace Domácnost. Než začnete, je tu jedna věc, kterou musíte udělat. Wi-Fi je ve výchozím nastavení vypnutá. Zapněte ji podržením tlačítka napájení po dobu tří sekund, dokud na displeji neuvidíte blikat ikonu Wi-Fi. Jednou z jedinečných vlastností čističky vzduchu WELOVE P200 je podpora aplikace Zdraví. Většina lidí používá čističku vzduchu primárně v noci, zejména alergici, nebo děti, které preferují tato zařízení v blízkosti svých postelí kvůli bílému šumu. Čistička vzduchu WELOV P200 Pro obsahuje režim spánku, který se synchronizuje s aplikací Zdraví.

Filtr, který je součástí balení, je vysoce účinný při zachycování běžných nečistot a alergenů ve vzduchu. Obsahuje také systém vytvořený pro boj s chlupy, pylem, pachy a dalšími alergeny specifickými pro prostředí, kde se vyskytují domácí zvířata. Filtr absorbéru toxinů je vhodný pro ty, kteří se obzvláště zajímají o kvalitu vzduchu v interiéru. Je obohacen o aktivní uhlí, což z něj dělá dobrého pomocníka pro boj proti toxinům, kouři z lesních požárů, těkavým organickým sloučeninám (VOC) a různým znečišťujícím plynům.