Aplikace Telegram obdržela aktualizaci, která konečně přidává možnost zobrazení vlastního veřejného profilu spolu s dalšími 15 novými funkcemi. Nové funkce jsou součástí aplikace Telegram 10.11 pro iOS a Android.



Nyní si můžete prohlížet svůj vlastní profil tak, jak by jej viděli ostatní na platformě.
Pokud vaše kontakty přidaly podrobnosti o narozeninách, budete nyní také dostávat připomenutí v zobrazení chatu, který označuje, že někdo slaví. Při prohlížení profilu osoby je k dispozici také animace. Zobrazování této položky ve svém profilu můžete zakázat tak, že přejdete na stránku Nastavení účtu. Přímo v aplikaci můžete vidět profil, jak se zobrazí ostatním, a upravit jej. Můžete také připnout až 3 příběhy a přidat své narozeniny, abyste dostali blahopřání. Vlastníci kanálů mohou do svého profilu přidat náhled svého kanálu, aby k němu měli snadný přístup.

Telegram také přidal kartu „Kanály“, která rychle zobrazí všechny kanály, které sledujete. Zobrazí také doporučené kanály k připojení a podobná témata, která vám pomohou získat a informace od tvůrců, zpravodajské vysílání a další. Sdílení polohy s přáteli a rodinou je nyní flexibilnější. Můžete jej sdílet po delší dobu nebo dokonce neomezeně a nastavit upozornění, když někdo dorazí na sdílené místo. To lze nastavit pro jednotlivé chaty nebo dokonce celé skupinové chaty. Telegram vám také poskytuje větší kontrolu nad upozorněními. Nyní můžete ovládat upozornění na reakce na zprávy, včetně těch ve vašich příbězích.

Nová nastavení jsou dostupná v Nastavení > Oznámení a zvuky > Reakce. Správa skupin je pro administrátory jednodušší. Mohou provádět více akcí moderovat zprávy najednou a omezovat uživatelská oprávnění namísto jejich přímého zákazu. Správci kanálů mohou také omezit počet typů reakcí na příspěvek. Pokud jste prémiovým uživatelem, můžete si užít některé exkluzivní funkce. Do průzkumů můžete zahrnout animované a vlastní emotikony, anonymně si prohlížet příběhy a prohlížet si vlastní reklamy a přitom používat aplikace bez reklam.