Duncan Kerr, designér, který byl součástí Applu od konce 90. let, nyní odchází ze společnosti, což znamená další ztrátu pro designový tým v relativně krátkém čase.



V únoru Apple přišel o designéra Barta Andreho, který ve společnosti působil od roku 1992. Byl nejdéle sloužícím designérem Applu. Ve středu bylo oznámeno, že Kerr také odchází, i když jeho plány jsou v současné době neznámé. Kerr pracoval v Applu od roku 1999 a významně se podílel na vývoji několika generací iPhonu, iPadu a Macu.

Jak upozorňuje Bloomberg, z Iveho původního týmu už moc lidí nezbylo. Od Iveova odchodu v roce 2019 opustili společnost designéři Jody Akana, Anthony Ashcroft, Jeremy Bataillou, Joe Tan, Eugene Whang a Andrea Williams. Podle zpráv panuje mezi zaměstnanci pocit neklidu kvůli nedávným změnám ve vedení společnosti Apple. Někteří z designérů jsou však v Applu více než 25 let. Nedávné odchody se s ohledem na věk spíše týkají odchodu do důchodu než nespokojenosti. V současné době zbylo v Applu jen několik lidí z Iveho původního týmu. Patří sem Richard Howarth, Ben Schaffer a Molly Anderson.