Populární společnost Nomad představila novou edici pouzder Glow pro iPhone a řemínků pro Apple Watch, přičemž nová verze je mnohem výraznější než dříve. Nomad říká, že řemínek Glow 2.0 je třikrát jasnější než předchozí generace.



Na světle má řemínek jemně zelenou barvu, ale ve tmě přechází do jasné, neonově zelené barvy. Nomad řekl, že experimentoval s více než dvaceti variací, aby získal správnou barvu a záři řemínku. Spolu se sportovním řemínkem Glow 2.0 představuje Nomad také pouzdro Glow Sport pro iPhone. Na světle má stejnou světle zelenou barvu a také se změní na neonově zelenou jako řemínek. Sportovní řemínek Glow 2.0 je vyroben ze stejné fluoroelastomerové pryže FKM jako ostatní sportovní řemínky Nomad, takže pokud jste jeden z nich vyzkoušeli, víte, co očekávat. Je tlustší a tužší než sportovní řemínek Apple a je o něco méně pohodlný, ale celkově se dobře nosí.

Je voděodolný a odolný proti potu, takže je ideální pro plavání a další vodní aktivity. Pouzdro Glow je k dispozici pro iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max. Samotné pouzdro je lesklé, ale má dostatečnou přilnavost, která brání jeho snadnému upuštění, a po stranách a fotoaparátu je gumový nárazník. Tlačítka jsou vyrobena z hliníku a snadno se stlačují a obsahuje podporu pro MagSafe, takže funguje s příslušenstvím ‌MagSafe‌. Nomad říká, že jeho sportovní pouzdra jsou navržena tak, aby poskytovala ochranu proti pádu z výšky 8 stop, a gumový nárazník poskytuje docela extra odpružení oblasti kolem displeje. Oba produkty lze ode dneška zakoupit na webu Nomad.