Threads pracuje na novém webovém zobrazení, které nabízí možnost připnout přizpůsobené sloupce, podobně jako aplikace TweetDeck, která byla dříve dostupná pro Twitter.



CEO společnosti Meta Mark Zuckerberg sdílel obrázek nové funkce, která je podle něj v současné době testována. Snímek obrazovky ukazuje několik vlastních sloupců, včetně „Pro vás“ a několik tematických sloupců. Oblíbená vyhledávání, témata/klíčová slova, účty, uložené příspěvky a oznámení lze připnout v aktuálním čase a existuje možnost automatického obnovení, aby byly sloupce aktuální s nejnovějšími příspěvky.

Twitter, nyní přejmenovaný na X, má podobnou funkci „X Pro“, která je stejná jako dřívější funkce aplikace TweetDeck, ale pro přístup vyžaduje předplatné. Nové webové zobrazení, které je přizpůsobitelné, by mohlo povzbudit více uživatelů, aby aplikaci používali, a zabrání tomu, aby uživatelé byli nuceni vstoupit do zdroje Pro vás při otevírání Threads na webu. Podle agentury Bloomberg mohou uživatelé Threads, kteří tuto funkci mají, na svou domovskou stránku připnout až 100 zdrojů. V současné době je zobrazení testováno s malým počtem uživatelů.