LEGO má webovou stránku „Ideas“, která umožňuje fanouškům zasílat makety a návrhy budoucích sad LEGO, a jeden fanoušek nedávno navrhl podrobný Apple Store, který by si rád postavil každý fanoušek společnosti Apple.



Design Apple Store není vytvořen tak, aby připomínal konkrétní obchod, ale místo toho využívá designové prvky, které Apple začlenil do mnoha svých míst. Je tu celoskleněná fasáda se stromy v květináčích, minifigurky zaměstnanců v klasických modrých košilích a horní část, kam se dostanete po schodech.

Uvnitř jsou stolky s vystavenými různými iPhony a Macy, oddíl pro sluchátka a na policích krabice s produkty. K dispozici je také barevný displej nahoře, velké bílé logo Apple v přední části obchodu a vnější plocha, ve které jsou umístěny velké verze některých z nejznámějších produktů společnosti Apple.

Pokud tento návrh získá 10 000 „příznivců“ nebo hlasů na webu společnosti LEGO, LEGO jej zkontroluje a zváží jeho vydání. Není jasné, zda by Apple takovou sadu schválil, a není známo, zda projde přezkoumáním. LEGO vyhodnocuje příspěvky na základě existujících produktů, produktů již ve vývoji, vhodnosti značky, očekávané poptávky, licenčních možností, kvality a dalších.