Apple představil svůj první obchod v Malajsii, Apple The Exchange TRX, který se nachází v obchodní čtvrti Tun Razak Exchange v Kuala Lumpur. Apple The Exchange TRX se vyznačuje trojrozměrnou vrstvenou střechou s horizontálními skleněnými panely a stínícími lamelami.



Centrální prosklený okulus přináší přirozené denní světlo do interiéru a obsahuje dynamický systém umělého osvětlení, který se přizpůsobuje denní době. Budova spojuje centrální atrium nákupního centra se střešním parkem, který se stáčí kolem horního patra obchodu. Uvnitř spojuje tři úrovně sochařské křemenné a skleněné schodiště. V interiéru jsou použity vysoce kvalitní materiály jako zdi z přírodního kamene, leštěné nerezové sloupy, světlé teracové podlahy a dřevěný strop.

Apple The Exchange TRX běží na 100% obnovitelné energii a je uhlíkově neutrální, což splňuje širší environmentální cíle společnosti Apple. Obchod obsahuje Genius Bar, vyhrazený pult pro vyzvedávání objednávek a více než 160 maloobchodních zaměstnanců, kteří pomáhají zákazníkům. Na oslavu otevření obchodu Apple uspořádá speciální sérii zasedání Today at Apple nazvanou „Jom Discover“, která potrvá od 22. června do 6. července. Apple The Exchange TRX se otevírá v sobotu 22. června v 10:00 MYT.