Apple vydal druhou beta verzi macOS 15 Sequoia, visionOS 2, watchOS 11, tvOS 18, iOS 18 a iPadOS 18 pro vývojáře. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



Druhá beta verze iPadOS 18 obsahuje podporu pro alternativní obchody s aplikacemi. Mezi další změny patří alternativní možnosti platby v App Store, možnost výběru webového prohlížeče v Safari a další. Stávající podmínky společnosti Apple se vztahují na iPad, včetně poplatku za základní technologii pro alternativní obchod s aplikacemi. V macOS 15 Sequoia když jste přihlášeni ke stejnému Apple ID na Macu a ‌iPhonu‌, můžete používat zrcadlení ‌iPhonu k interakci s vaším ‌iPhonem‌, i když je ‌iPhone‌ uzamčen. Můžete otevírat a používat aplikace, pracovat s oznámeními, posílat zprávy a další. Druhá beta verze watchOS 11, tvOS 18 a visionOS 2 obsahuje pravděpodobně opravy chyb a různá drobná vylepšení.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com