iOS 18 obsahuje řadu nových funkcí pro aplikaci Deník, včetně zcela nového zobrazení statistik, pokročilého vyhledávání a řazení a integrace s aplikací Zdraví. V dnešním článku si ukážeme, co vše je nové.



Zcela nové zobrazení přehledů nabízí komplexní přehled aplikace. To zahrnuje sledování psaní, zobrazení kalendáře s existujícími záznamy a poskytování zábavných statistik, které uživatele povzbudí k častějšímu psaní. Aktualizovaná aplikace Deník nyní obsahuje pokročilé funkce vyhledávání a řazení. Uživatelé mohou snadno najít konkrétní záznamy a uspořádat svůj deník pro snazší přístup.

Apple představil nové widgety pro aplikaci Deník, které jsou k dispozici na domovské i zamykací obrazovce. Tyto widgety umožňují uživatelům rychle začít psát nový záznam, zobrazit jejich aktuální zápis a přijímat výzvy k psaní po celý den. Aplikace také získává automatický přepis zvukových nahrávek, což uživatelům umožňuje zachytit své myšlenky a nápady, přičemž aplikace převádí mluvená slova na text. Aplikace nyní podporuje export záznamů deníku, což uživatelům umožňuje ukládat záznamy offline nebo je sdílet v tištěné podobě.