WWDC se bude konat v týdnu od 10. června do 14. června a stejně jako poslední čtyři roky půjde o online akci, i když do Apple Parku budou pozváni vybraní vývojáři a studenti. Apple v pondělí pořádá hlavní akci, na které oznámí nový software, díky čemuž je zajímavý pro veřejnost.



Během hlavní akce v pondělí 10. června se očekává, že Apple představí iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, tvOS 18, watchOS 11 a visionOS 2. Společnost také pravděpodobně oznámí nové funkce umělé inteligence  a další. V dnešním článku se zaměříme na to, jak a kdy WWDC můžete sledovat. WWDC se bude konat 10. června v 19:00 hodin.

Na YouTube

Sledování WWDC na YouTube může být jedním z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů, jak událost sledovat, protože YouTube je obecně dostupný na většině zařízení, včetně televizorů a konzolí. Živý přenos bude dostupný 10. června, kdy událost začne.

Pomocí Safari na Macu, iPhonu nebo iPadu

WWDC můžete sledovat na jakémkoli Macu, iPhonu nebo iPadu pomocí nativního prohlížeče Safari nebo jiného prohlížeče, jako je Chrome. Zařízení iOS musí mít systém iOS 10 nebo novější a Mac musí mít macOS Sierra 10.12 nebo novější. Spusťte Safari z vybraného zařízení a klepněte na tento odkaz.

Pomocí aplikace Apple TV

WWDC můžete sledovat prostřednictvím aplikace Apple TV na Macu, ‌iPhonu‌, ‌iPad‌u a Apple TV, přičemž odkaz v aplikaci TV bude dostupný v den události nebo těsně před ní.

  • Otevřete aplikaci Apple TV na zvoleném zařízení.
  • Přejděte dolů do kategorie Sledovat nyní a vyberte WWDC 2024. Případně zadejte „WWDC“ do pole Hledat a z výsledků vyberte WWDC 2024.
  • Klikněte na Přehrát.
Na počítači se systémem Windows

Pokud nemáte po ruce zařízení Apple, můžete stále sledovat WWDC 2024‌ na počítači se systémem Windows 10 nebo novějším. Otevřete prohlížeč Microsoft Edge a přejděte na tento odkaz na WWDC 2024.

V aplikaci Apple Developer nebo na webu pro vývojáře

WWDC také můžete sledovat v aplikaci Apple Developer a na webových stránkách Apple Developer.