Kdysi masivně populární virtuální svět s miliony hráčů hra Habbo Hotel v průběhu let pomalu upadla, protože mladí teenageři, kteří ji hráli, nakonec dospěli. Vzhledem k tomu, že moderní verze Habbo již nenabízí zážitek, který si pamatují starší hráči, byla klasická verze hry dlouho žádána.



A dnes se toto přání konečně stalo skutečností vydáním Habbo Hotel Origins. Habbo Hotel Origins je téměř kopií hry, jak existovala v roce 2005, doplněná nostalgickými funkcemi, jako je konzole pro zasílání zpráv přátelům, peněženka na kredity ve hře a virtuální ruka, která drží vaše herní předměty. „Poté, co na začátku tohoto roku objevil starý sešlý server s několika dávno ztracenými soubory, během posledních zhruba šesti měsíců dlouholetý vývojář a hráč Habbo Macklebee s láskou obnovil starou verzi Habbo Hotel, která byla poprvé vydána v roce 2005,“ řekl Habbo v příspěvku na blogu oznamujícím vydání hry.

Abyste mohli hrát Habbo Hotel Origins, budete potřebovat nový účet. Chcete-li se zaregistrovat, přejděte na web origins.habbo.com, klikněte na odkaz „check-in“ na levé straně stránky, stáhněte si klienta Habbo pro macOS nebo Windows a vytvořte si účet ve hře. Ano, to znamená, že máte další šanci získat vzácné uživatelské jméno, o které jste jako dítě přišli. Stejně jako za starých dobrých časů je Habbo Hotel Origins k dispozici pouze na stolních počítačích. Chcete-li se zaregistrovat do této verze hry, musíte být starší 18 let.