Říká se, že Apple plánuje představit velkou změnu designu Apple Watch k desátému výročí tohoto zařízení a 91mobiles tvrdí, že získal CAD rendery toho, co by mohlo být „Apple Watch X“ nebo Apple Watch Series 10.



Společnost tvrdí, že rendery zobrazují „větší“ model s 2palcovým displejem. Současné Apple Watch Series 9 mají 1,7palcový displej, zatímco Apple Watch Ultra mají velikost displeje 1,93 palce, takže by to byla dosud největší obrazovka na Apple Watch. To znamená, že zařízení bude údajně měřit zhruba 46 x 39,7 x 11,6 mm, což by znamenalo, že by bylo větší než Apple Watch Series 9, ale menší než Apple Watch Ultra. Jinak rendery naznačují design podobný Apple Watch Series 9, s digitální korunkou a bočním tlačítkem a čtvercovým displejem.

Mark Gurman ze společnosti Bloomberg řekl, že výrazně přepracované „Apple Watch X“ budou vydány v roce 2024 nebo 2025, u příležitosti desátého výročí zařízení, takže by to mohlo být zařízení k výročí nebo by to mohly být Apple Watch Series 10. Původní Apple Watch byly oznámeny v září 2014 a vydány v dubnu 2015. Gurman řekl, že „Apple Watch X“ budou vybaveny tenčím pouzdrem. Gurman také uvedl, že by potenciálně mohly mít systém uchycení magnetického pásku, i když o tom na renderech nejsou žádné důkazy. V tuto chvíli není jasné, zda jsou CAD rendery přesné, ale v každém případě Apple obvykle uvádí na trh nové modely Apple Watch kolem září spolu s iPhony.