Apple dnes zveřejnil tři nové hry, které budou přidány do Apple Arcade 3. července, včetně strategické hry Outlanders 2: Second Nature, akční hry Punch Kick Duck+ a klidné a odpočinkové hry Zen Koi Pro+.



Všechny hry dostupné na Apple Arcade jsou bez reklam a nenabízejí nákupy v aplikaci.

Outlanders 2:

„Vítejte zpět v Outlands! Nová, odvážná generace cizinců je připravena změnit život v Outlands s novými přístupy k budování a přežívání.“ Outlanders 2 je nejnovějším dílem okouzlujícího stavitele měst, který hráče uchvátil svými nápaditými úrovněmi, snadno pochopitelnou, ale těžko zvládnutelnou hratelností a nekonvenčním humorem.

Punch Kick Duck+:

  • Boj je o načasování. Zeptejte se jakékoli kachny.
  • Správný pohyb + správný čas = rychlé vítězství.

Krutý baron Tigrisso vás uvěznil ve své věži. Bojujte s hordami baronových nohsledů při bitvě o věž, abyste se postavili svému vězniteli.

Zen Koi Pro+:

Sbírejte a vychovávejte barevné koi ryby, jak rostou a mění se v draky v této uklidňující offline hře. Odpočiňte si s okouzlující hudbou a krásnými vizuálními prvky.

Apple Arcade je k dispozici prostřednictvím App Store a je to předplatitelská služba, která poskytuje přístup ke stovkám her pro iPhone, iPad, Mac, Apple TV a Vision Pro, všechny bez reklam a nákupů v aplikaci.