watchOS 11 vám umožní naplánovat si cíle v aplikaci Kondice na různé dny v týdnu a také vám umožňuje pozastavit vaše cíle, pokud si potřebujete odpočinout. V dnešním článku si ukážeme, jak to funguje.



Pokud klepnete na tlačítko +/- při zobrazení svých cílů Pohyb, Cvičení nebo Stání v aplikaci Aktivita, nová možnost Změnit denní cíl vás zavede do seznamu plánů pro dny v týdnu, což vám umožní nastavit každý z nich samostatně. Pokud si tedy chcete nastavit vlastní cvičební cíle například na pondělí, středu a pátek, s nižšími cíli během víkendu, brzy to bude možné. Tento plán lze také spravovat prostřednictvím aplikace Kondice v iOS 18. Souhrny aktivit Pohyb, Cvičení a Stání obsahují stejné tlačítko +/-, které vám umožní upravit cíl pro dnešek nebo upravit plán pro každý den v týdnu .

Pokud navíc klepnete na hlavní displej kroužků aktivity na Apple Watch, objeví se nová funkce Pozastavit kroužky, díky které si můžete dát pauzu. Pokud tedy něco neočekávaného přeruší vaše úsilí (například když onemocníte), můžete cvičení pozastavit, aniž byste museli začít znovu. Pauzu můžete zahájit právě dnes, do příštího týdne, na celý měsíc nebo do vámi zvoleného data. V současné době můžete své cvičení pozastavit až na 90 dní a kdykoli je obnovit.