Aplikace Foodnoms pro sledování kalorií dnes obdržela velkou aktualizaci. Aktualizace, která je nyní k dispozici v App Store, přidává chytřejší import receptů z webových stránek, nové widgety Ovládacího centra, vylepšení Foodnoms AI a další.



Jednou z hlavních funkcí nové verze Foodnoms je chytřejší import receptů z webových stránek. Nyní můžete snadno importovat recept do Foodnoms vložením adresy URL receptu nebo pomocí nového rozšíření Safari: „Nyní můžete snadno importovat recepty vložením adresy URL nebo pomocí nového rozšíření Safari. Na rozdíl od jiných aplikací Foodnoms AI inteligentně vybírá nejpřesnější výsledek z databáze potravin a zajišťuje, že to, co zaznamenáte, odráží to, co skutečně vaříte. Může také použít nutriční informace poskytnuté přímo z webových stránek, pokud jsou k dispozici.“

Aktualizace také přináší několik vylepšení Foodnoms AI, která kombinuje skutečné nutriční údaje z databáze Foodnoms a generativní inteligenci poháněnou ChatGPT, aby se odstranily problémy s manuálním zadáváním, což vám šetří čas a zároveň zajišťuje přesnost. Mezi další vylepšení v nejnovější verzi Foodnoms patří widgety Ovládacího centra a nové ikony aplikací pro iOS 18, aktualizace vytváření receptů a další.