Apple přivítal zákazníky nejnovějšího Apple Shinjuku, který se nachází jen pár kroků od nejrušnějšího dopravního uzlu na světě. Na webu 9to5Mac se objevily fotografie a videa z velkolepého otevření.



Nachází se v jednom z nejvýznamnějších obchodních čtvrtí v Tokiu, Apple Store v Shinjuku zaujímá velmi viditelný prostor v prvním patře v hlavní budově Marui, kde 37 metrů dlouhá skleněná fasáda se zakřivenými hranami osvětluje ulici venku. Několik hodin před otevřením v Tokiu v sobotu 10:00 se fanoušci společnosti Apple sešli na chodníku mimo prodejnu, který byl upraven stromy Longstock Holly pocházejícími od společnosti Apple.

Více než tři hodiny před otevřením obchodu bylo odhadováno, že 200 lidí už bylo na místě, aby vidělo otevření Apple Store v Shinjuku. Venku byla fanouškům nabídnuta balená voda, zatímco čekali a byli požádáni, aby podepsali souhlas ke zveřejnění fotografií na speciálně upravených iPadech. První zákazníci, kteří vstoupili dovnitř získali také trička a špendlíky vyzdobené neonovým nápisem Apple. Neověřené zprávy prohlásily, že na místě bylo více než 1000 lidí.

Začátkem tohoto týdne Apple poskytl členům tisku exkluzivní prohlídku Apple Store před jejím veřejným otevřením a prohlášení Angely Ahrendts, která vyjádřila důležitost tohoto Apple Store. Dříve se Ahrendts zmínila o tom, že v příštích letech se pro tuto zemi plánují další Apple Store, z nichž všechny sdílejí moderní design jako má Apple Shinjuku.

Zdroj: 9to5mac.com