Dnes je oficiální datum uvedení do prodeje nových modelů Apple Watch Series 4 Nike+, které byly k dispozici pro předobjednávku od 14. září společně s dalšími modely Apple Watch Series 4.



Na dnešním videu se podíváme na vlastní ciferníky a nové reflexní řemínky, které Apple navrhl. Apple Watch Nike+ jsou stejné jako hliníkové Apple Watch Series 4 s Ion-X displejem. Mají také stejnou cenu a stejné rozměry – 40 a 44 mm, ale barvy jsou omezeny na stříbrnou a prostorově šedou. K dispozici jsou dva sportovní řemínky a dva nové sportovní provlékací řemínky vyrobené s reflexní látkou, která je v letošním roce novou volbou. Model Apple Watch Nike+ v našem videu je verze 44 mm prostorově šedá s černým provlékacím řemínkem.

Podle společnosti Apple jsou nové provlékací řemínky tkané reflexní nití, která má zářit, když například běžíte v noci. Tyto reflexní řemínky jsou v současné době k dispozici pouze pro Apple Watch Nike+ a nelze je zakoupit samostatně. Navíc k jedinečným řemínkům mají modely Apple Watch Nike+ také exkluzivní ciferníky, které nejsou k dispozici u jiných modelů Apple Watch. K dispozici jsou digitální hodiny a analogové hodiny, oba lze přizpůsobit různými barvami. Nové modely Apple Watch Nike+ mohou být zakoupeny od společnosti Apple za ceny od 11 290 Kč za 40mm GPS verzi a 12 090 Kč za 44mm GPS verzi.

Objednávky, které jsou uskutečněny dnes z internetového obchodu Apple, budou dodány až začátkem listopadu. Některé prodejny však mají zásobu pro okamžité vyzvednutí. Apple Watch Nike+ jsou k dispozici v Austrálii, Rakousku, Bahrajnu, Belgii, Kanadě, Číně, České republice, Dánsku, Finsku, Francii, Německu, Řecku, Guamu, Hongkongu, Monaku, Nizozemsku, Novém Zélandu, Norsku, Ománu, Polsku, Portugalsku, Portoriku, Katau, Rusku, Saúdské Arábie, Singapuru, Jižní Africe, Španělsku, Švédsku, Švýcarsku a  Spojených arabských emirátů.

Zdroj: macrumors.com