Populární aplikace pro úpravu fotografií Darkroom dnes obdržela významnou aktualizaci, která přidává mnoho nových funkcí pro zlepšení způsobu, jakým aplikace komunikuje s iPhonem a iPadem.



V aplikaci Fotky najdete nové rozšíření, pomocí kterého můžete upravovat obrázky v aplikaci Darkroom. Při úpravě obrázku můžete klepnout na nabídku (…) a dostat se do aplikace Darkroom. Toto nové rozšíření v aplikaci Fotografie vám umožní vybrat funkci Upravit, která otevře aplikaci Darkroom z aplikace Fotky pro úplnou editaci. K dispozici je také funkce Kopírovat do Darkroom, kterou můžete použít k přenosu obrázků z aplikací, jako je Dropbox nebo Soubory pro účely úprav.

Můžete také přetahovat fotografie do knihovny Darkroom a upravit fotografie v režimu Split-View na podporovaném zařízení. Můžete přetáhnout jednu fotografii nebo více fotografií. Do aplikace bylo přidáno mnoho dalších drobných vylepšení, včetně třídění fotografií podle data přidání, lepší odezvy a změny, která zakáže ukládání dat o poloze. Darkroom lze stáhnout z App Store zdarma, ale odemknutí všech nástrojů aplikace bude stát 9,99 dolarů.