Společnost Satechi v loňském roce představila inteligentní zásuvku s podporou HomeKit, která promění vaše spotřebiče a elektroniku na inteligentní zařízení, které může fungovat společně s dalšími produkty s podporou HomeKit.



Zásuvka Dual Smart Outlet je vyrobena z bílého plastu a nabízí dvě oddělené zásuvky s podporou HomeKit. Připojuje se vodorovně do standardní zásuvky a je jednou z lepších zásuvek pokud chcete ušetřit trochu místa. V horní části každé zásuvky je LED dioda, která se rozsvítí, když je něco připojeno, takže víte, že zařízení je zapnuté. Světla se také aktivují při procesu párování ‌HomeKit‌. Zásuvka bude fungovat se zařízeními, jako jsou světla, ventilátory, zvlhčovače vzduchu, kávovary a další.

Nastavení zásuvky je stejně jednoduché jako jeho připojení, ale stojí za zmínku, že se může připojit pouze k síti Wi-Fi 2,4 GHz. Omezení připojení na 2,4 GHz je vždy problém a pro některé uživatele může být matoucí. Dual Smart Outlet lze ovládat pomocí hlasových příkazů Siri, prostřednictvím aplikace Satechi nebo aplikace Domácnost. Prostřednictvím ‌Siri‌ ji můžete zapnout, vypnout, zkontrolovat její stav nebo aktivovat scény nebo automatizace.

Jednou z užitečných funkcí Dual Smart Outlet je sledování výkonu. Sleduje, kolik energie každé připojené zařízení používá, takže můžete získat jasnou představu o tom, kolik energie spotřebuje ventilátor, topení, světlo nebo jiný produkt.