Dnes odpoledne se konala v divadle Steva Jobse v areálu kampusu Apple Park schůze akcionářů, a zatímco většina se soustředila na návrhy akcionářů, výkonní představitelé společnosti Apple uvedli několik zajímavostí, které stojí za sdílení.



Akcionáři se musí zaregistrovat předem, aby se mohli zúčastnit, ale více lidí, kteří tam byli, sdíleli podrobnosti na Twitteru. Během úvodu komentoval generální ředitel společnosti Apple Tim Cook, že Apple snížil v důsledku koronaviru své ziskové cíle kvůli zavření továren a uzavření Apple Store v Číně. Dále řekl, že první prioritou společnosti Apple je zdraví a bezpečnost jejích zaměstnanců. Cook také zodpověděl otázku, proč se Apple nepokusil získat práva na seriál Přátelé, který bude k dispozici na HBO Max.

Na tuto otázku uvedl, že o recyklovaném obsahu není Apple TV+, ale že Apple TV‌+ je o původních pořadech. Během setkání Cook potvrdil plány otevřít internetový obchod v Indii v roce 2020 a Apple Store v roce 2021. Co se týče životního prostředí, Cook zopakoval cíl, který vedení společnosti Apple v minulosti mnohokrát zmínilo. Cílem společnosti Apple je vytvořit produkt Apple bez toho, aby cokoli obsahoval ze země. „Pokud se vám líbí iPadOS, zůstaňte naladěni, budeme na tom pokračovat,“ dále zmínil.