Zprávy naznačovaly, že Apple pracuje na novém iPhonu SE, který má být vydán v roce 2022, a nová zpráva od analytika Rosse Younga naznačuje, že toto zařízení se bude nazývat „iPhone SE‌ Plus“, i když nebude mít větší displej.



Young říká, že nový ‌iPhone SE‌ bude mít stejný 4,7palcový LCD displej, jaký je k dispozici v aktuálním modelu. V roce 2019 analytik Ming-Chi Kuo řekl, že Apple pracuje na iPhonu SE 2 Plus s větším displejem, který bude vydán v roce 2021, ale žádné takové zařízení vydáno nebylo. Kuo později toto tvrzení odvolal a všechny jeho nejnovější zprávy o ‌iPhone SE‌ naznačovaly, že zařízení bude mít stejnou velikost jako aktuální model.

Kuo také tvrdil, že nový iPhone SE‌ bude obsahovat podporu 5G, což dnes zopakoval Young, takže je možné, že označení „Plus“ může odkazovat na 5G. Očekává se také, že bude obsahovat nový čip a po uvedení na trh to bude nejdostupnější 5G iPhone. Young také věří, že Apple pracuje na větší verzi ‌iPhone SE‌, která vyjde v budoucnu. Očekává se, že toto zařízení bude mít 5,7palcový až 6,1palcový LCD displej a bude vydáno v roce 2024.