Nekonečná hra „Alto’s Adventure“ bude tento měsíc také ve službě Apple Arcade, přičemž k dispozici bude verze „Alto’s Adventure: The Spirit of the Mountain“. Exkluzivní titul‌ je remasterovanou verzí původního „Alto’s Adventure“.



Hra však bude obsahovat zcela novou exkluzivní postavu s jedinečnými atributy a speciálními schopnostmi, plus více než 15 nových cílů, které je třeba splnit. Dále bude obsahovat originální hudbu a zvuk, aby poskytla pohlcující zážitek, a bude oblíbená mezi fanoušky původní hry „Alto’s Adventure“, která vyšla před sedmi lety. Na ‌Apple Arcade‌ bude k dispozici v pátek 25. března.

‌Apple Arcade‌ získává tento měsíc několik nových her, „Shadow Blade+“ od Crescent Moon Games vyjde 4. března a jedná se o akční hru, kde se hráči vžijí do role ninji jménem Kuro a prohánějí se různými lokacemi plnými pastí a nepřátel. Populární logická hra „Monument Valley 2“ také přichází v březnu do ‌Apple Arcade‌ a hráči se opět budou moci vžít do role Ro, prozkoumávat prostředí a další. Verze pro ‌Apple Arcade‌ obsahuje novou kapitolu nazvanou „Ztracený les“, která má zvýšit povědomí o ochraně stromů. Několik stávajících her obdrží významné aktualizace, včetně „Solitaire Stories“, „Disney Melee Mania“ a „Taiko no Tatsujin Pop Tap Beat“.