Společnost Logitech představila Keys-To-Go 2, novou přenosnou bezdrátovou klávesnici, která je navržena pro tablety a mobilní zařízení, jako je iPad, a funguje jako lehká alternativa pro ty, kteří nechtějí investovat do klávesnice Apple Magic Keyboard.



Klávesnice je navržena tak, aby fungovala jako samostatné zařízení, takže se nepřipojuje k ‌iPadu‌ a budete ji muset spárovat, ​​abyste mohli pracovat jako na Macu. Keys-To-Go 2 je k dispozici ve fialové, světle šedé a grafitové. K dispozici je vestavěný kryt, který chrání klávesnici během cestování a chrání ji před poškrábáním a politím. Je vybavena nůžkovými klávesami, které mají zdvih 1 mm pro pohodlné psaní, a je zde možnost připojit až tři zařízení a rychle mezi nimi přepínat.

Logitech navrhl klávesnici se dvěma rozloženími, včetně univerzálního rozložení a rozložení speciálně navrženého pro iPhony, iPady a Macy. Horní řada kláves obsahuje několik klávesových zkratek pro úpravu hlasitosti, přehrávání médií a úrovně jasu obrazovky. Klávesnice se spáruje s ‌iPadem‌ pomocí Bluetooth a obsahuje vyměnitelné baterie, které podle Logitech vydrží až tři roky v závislosti na použití. Klávesnici Keys-To-Go 2 lze zakoupit na webu Logitech.