Společnost Logitech v úterý oznámila novou generaci své ultrapřenosné bezdrátové klávesnice „Keys-To-Go“, která byla navržena speciálně pro uživatele tabletů. Nová verze obsahuje ochranný kryt, ​​nůžkové klávesy a volitelné rozložení kláves vytvořený speciálně pro iPady.



Pro ty, kteří to neznají, Keys-To-Go je tenká, lehká a kompaktní klávesnice od Logitech. Ačkoli ji lze použít s jakýmkoli zařízením Bluetooth, včetně Maců a PC, je ideální pro majitele tabletů, kteří dávají přednost klávesnici před používáním pouzdra s klávesnicí, jako je Logitech Combo Touch nebo Apple Magic Keyboard. Podobně jako u jiných produktů Logitech lze klávesnici Keys-To-Go 2 spárovat až se třemi zařízeními současně, takže mezi nimi můžete přepínat pouhým stisknutím tlačítka. Klávesnice nyní přichází ve dvou verzích: jedna s univerzálním rozložením a druhá s klávesami pro iPadOS a macOS.

Další vychytávkou Logitech Keys-to-Go 2 je vestavěný kryt, který chrání klávesy, když ji nepoužíváte, což je ideální například pro uložení do batohu. Keys-To-Go 2 váží pouhých 222 g, přičemž výška se pohybuje od 4,5 do 8,7 milimetrů. Je napájena vyměnitelnými knoflíkovými bateriemi a Logitech říká, že baterie vydrží až 36 měsíců. Plastové části klávesnice jsou vyrobeny z recyklovaného plastu, zatímco hliníkové horní pouzdro je vyrobeno z obnovitelného zdroje, aby se snížily emise uhlíku.