Hra NBA 2K25 Arcade Edition je nyní k dispozici ve službě Apple Arcade na iPhonu, iPadu, Macu, Apple TV a Apple Vision Pro a nejnovější verze hry nabízí mnoho nových funkcí, které stojí za vyzkoušení.



Zde je to, co je nového v NBA 2K25 Arcade Edition, podle popisu v App Store:

• Venkovní streetballové kurty a kryté kurty, dokončete úkoly, abyste získali odměny pro svého hráče MyPLAYER, jako jsou boty, oblečení, tetování a další!
• Možnost najmout legendy NBA, aby se připojily k vašemu streetballovému týmu a vyzvat hráče z celého světa v PvP hodnocených zápasech prostřednictvím Connection Games! Vyšplhejte na žebříček a ukažte světu, kdo je tu pánem!
• Zcela nový systém odznaků, který z vašeho MyPLAYER udělá legendu NBA. Prozkoumejte The Neighborhood a dokončete úkoly, abyste získali body odznaku pro vylepšení útočných a obranných statistik!
• Přepracovaný režim Greatest Mode: prožijte znovu okamžiky a odemkněte zcela novou sestavu superhvězd NBA v sezóně 2024–2025!

Apple Arcade je předplatitelská služba přístupná prostřednictvím App Store, která poskytuje přístup ke stovkám her na zařízeních iPhone, iPad, Mac, Apple TV a Apple Vision Pro, to vše bez reklam a nákupů v aplikaci.