Leaker Sonny Dickson sdílel na sociálních sítích obrázek, který údajně ukazuje pouzdro navržené pro zatím nevydaný iPhone SE 4. Pouzdro potvrzuje většinu zpráv o zařízení, jehož vydání se očekává na jaře, ale je tu jeden rozdíl.



Zprávy naznačovaly, že iPhone SE 4 bude mít design podobný jako iPhone 14, bude mít Face ID namísto Touch ID, 6,06palcový displej, technologii OLED, port USB-C, jediný 48megapixelový zadní fotoaparát umístěný ve vodorovném designu, 5G modem navržený společností Apple, 8 GB RAM, zářez a možná víceúčelové tlačítko Akce, které nahradí přepínač ztlumení. Většina zmiňovaných změn designu obrázek potvrzuje. Pokud se však podíváte pozorně, na straně nad umístěním ovládacích prvků hlasitosti je výřez, který se zdá být otvorem pro fyzický přepínač ztlumení/tichého zvuku. Je možné, že výrobce pouzdra ponechal výřez jednoduše proto, že neví, zda bude tlačítko přítomno nebo ne.

Ale vzhledem k tomu, že se očekává, že dodavatelé Applu začnou tento měsíc navyšovat sériovou výrobu zařízení, je možné, že se Apple rozhodl nepřidat tlačítko Akce. Někteří uživatelé mohou nedostatek tlačítka považovat za překážku, ale pravděpodobně většině kupujících iPhone SE to bude jedno. Existuje malá možnost, že cenově dostupnější iPhone SE 4 by mohl být vydán před lunárním novým rokem v lednu 2025. Všechny tři předchozí modely iPhone SE však byly oznámeny v průběhu let v březnu, takže vydání na jaře 2025 se zdá být nejpravděpodobnější.