Očekává se, že Apple uspořádá další keynote v říjnu, pravděpodobně ke konci měsíce. A pravděpodobně budou tentokrát vydány čtyři hlavní produkty, a očekává se, že budou dostupné 1. listopadu.



M4 MacBook Pro

Očekává se, že Apple koncem měsíce představí novou řadu 14″ a 16″ MacBooků Pro s čipy M4, M4 Pro a M4 Max. Základní model je tentokrát rozhodně zajímavějším produktem, protože se očekává, že bude mít poprvé 16 GB RAM, bude k dispozici ve vesmírně černé barvě a bude mít port Thunderbolt na pravé straně.

M4 Mac mini

Očekáváme největší přepracování Macu mini za více než 14 let s menším designem a poprvé s porty vpředu. Očekává se také, že příští Mac mini přestane podporovat USB-A. Bude k dispozici s čipy M4 a M4 Pro a v základní konfiguraci bude mít alespoň 16 GB RAM.

M4 iMac 

Nový iMac bude obsahovat čip M4 a také 16 GB RAM u základního modelu. Je také pravděpodobné, že se dočkáme nových verzí Magic Keyboard, Magic Mouse a Magic Trackpad s USB-C, vzhledem k tomu, že Apple potřebuje převést všechny své produkty tak, aby splňovaly evropské předpisy.

iPad mini 7

V neposlední řadě bychom se také měli po více než třech letech dočkat nového iPadu mini. Očekáváme čip A18 s podporou Apple Intelligence a doufejme, že nový displej opraví chybu „rolování želé“. Pravděpodobně také získá podporu pro Apple Pencil Pro a 128 GB úložiště.