Incipio WatsonNa žádný jiný telefon neseženete tolik pouzder a krytů, jako právě na iPhonem. Někdo si potrpí na kůži, dřevo, někdo dá přednost vtipnému motivu z umělé hmoty. Pro ty z vás, kteří chtějí svůj iPhone 6 nebo 6s mít i jako peněženku, tu máme výběr těch 7 nejlepších pouzder.



CM4 Q Card Case

Toto pouzdro je navrženo přesně tak, abyste do něj mohli umístit 3 kreditní nebo jiné karty, ale i hotovost. Zvednuté okraje peněženky chrání váš iPhone přes poškrábáním displeje a zadní strana umožňuje rychlý přístup k některým kartám.

 

Cena: cca 775 Kč
Hodnocení: 4,5/5Q Card Case

OtterBox Commuter Series Wallet Case

Skvělý způsob jak udržet všechny vaše karty skryté a bezpečné. Tato peněženka je vyrobena tak, že obsahuje speciální zásuvku, do které se peníze a karty vloží a následně ji zasunete, aby ji nikdo nenašel. Ta dokáže pojmout opět až tři karty a hotovost. K dostání jsou hned tři karty.

 

Cena: cca 600 Kč
Hodnocení: 4/5OtterBox COMMUTER WALLET

Spigen Wallet Case S

Levnější varianta peněženek od Spigenu se také nemá za co stydět. Nabízí oddělené přihrádky pro kreditní karty, ale i hotovost, které jsou ještě chráněny páskem. Kryt lze také použít jako stojánek.

Cena: cca 360 Kč
Hodnocení: 4/5

Spigen Wallet Case S

Incipio Watson

Opět zajímavá a cenově dostupná varianta, který vám poslouží jako uschování hotovosti a karet, ale i jako stojánek, díky kterému můžete sledovat filmy či videa bez jakéhokoli omezení.

Cena: cca 500 Kč
Hodnocení: 4/5

Incipio Watson

Moshi Overture

I když se kryt může zdát jako kousek, který se sesype při spadnutí není to tak – je totiž vyroben tak, aby byl odolný i vůči povětrnostním vlivům. Vnitřkem krytu je vyroben ze speciální podšívky z mikrovláken, která zabrání poškrábání displeje. Opět sem umístíte až tři karty a hotovost.

Cena: cca 1100 Kč
Hodnocení: 4,5/5

Moshi Overture Wallet

Zdroj: appadvice.com