sonos_icon_by_johnkict-d6i44pqPoté co reproduktory Sonos byly před měsícem dostupné pouze ve Spojených státech, tak nyní Apple rozšířil svoji nabídku i do dalších zemí. Reproduktory Sonos PLAY:1 a PLAY:5 jsou nyní v dispozici v Apple Online Store v Německu, Austrálii, Belgii, Kanadě, Itálii, Nizozemsku, Španělsku, Švédsku, Švycarsku a ve Velké Británii.



Ceny jsou stanoveny na 249$ a 649$ v Kanadě, 299$ a 749$ v Austrálii, 169 £ a 429 £  ve Spojeném království, a  229 € (6 190 Kč) a  579 € (15 650 Kč) v mnoha jiných evropských zemích. Ceny se mohou lišit v závislosti na DPH a dalších regionálních daních. K objednávce přidává společnost Apple dárkovou kartu do Apple Music, se kterou budete moci využívat služby tři měsíce zdarma. Akce platí do konce roku.

Sonos reproduktory jsou k dispozici také ve 468 Apple maloobchodních prodejen ve Spojených státech, Austrálii, Belgii, Kanadě, Francii, Německu, Itálii, Nizozemsku, Španělsku, Švédsku, Švýcarsku a Velké Británii. V Apple Storu také samozřejmě také za nákup dostanete dárkovou kartu do Apple Music.

sonos-apple

Zdroj: macrumors.com