Apple Keynotes logo iconApple Keynot Event bude 9.9.2014 od 19.00 hodin jak už několikrát zaznělo, nově jsme se dozvěděli o trvání 2 hodin této prezentace. To je o hodinu více než při loňském představování telefonů iPhone 5s a iPhone 5c. Zatím nikdo neví z jakého důvodu bude tentokrát celá událost o hodinu delší.



Možností je několik a to spolupráce s U2, která by mohla být obohacena i o jejich vystoupení a nebo pro nás má Apple skutečně připravený nabitý program plný nových produktů iPhonu 6 ve 2 velikostních verzích, hodinek iWatch / iTime, iPad Air 2. generace (s Touch ID), iPad mini 3. generace (s Touch ID), nebo spekulovaný větší tablete iPad Pro.

Agentura Reuters také uvedla, že Apple tentokrát velmi rozšířil množství pozvaných hostů na Keynote Event. Proto musela být celá událost přesunuta z tradičního místa v San Franciscu do Cupertina (Flint Center), kde prostor nabízí až dvojnásobnou kapacitu účastníky. Podle Reuters na tuto událost jsou pozvaní i módní novináři.

Zatím vše nasvědčuje tomu, že se v úterý opravdu dočkáme i nové produktové kategorie iWatch / iTime jak se zmínil Tim Cook před několika měsíci. Do prodeje by se mělo monitorovací zařízení nebo hodinky dostat až v roce 2015.

Veškeré aktuality o této události můžete sledovat už nyní na AppleNovinky.cz v kategorii „Keynote„.

iphone 6

Zdroj: iphonehacks.com, 9to5mac.com