iHealth BP3 měřič krevního tlaku - iconPokud Vás zaujala aplikace Heatlh, pak vězte, že ji můžete začít využívat. Kalifornská firma iHealthlab začala nabízet sofistikované produkty, které jsou na rozdíl od běžných zdravotních zařízení, propojeny chytrým systémem iHealth. Ten komplexně eviduje zdravotní stav a uchovává jej v paměti telefonu.



Mezi již dostupná zařízení z této rodiny patří:

Váha iHealth HS5, která pomocí elektronických senzorů naměří 9 tělesných údajů. Mezi nimi nechybí podíl vody, tuku, svalové tkáně nebo viscerální tuk. Váha má databázi až 20 uživatelů a podporuje vytváření osobních cílů přes mobilní aplikaci.

iHealth_HS5_PDP4

Zápěstní bezdrátový tlakoměr, který úzce spolupracuje s mobilními aplikacemi pro Android a iOS. U něhož uživatelé ocení mimo přesnosti měření hlavně komfortní a elegantní zpracování.

PDP_BP7_Mobile

Inteligentní bezdrátový glukoměr. Jedná se o vůbec první svého druhu. Hladinu cukru zjistí do 5 vteřin. Naměřená data se automaticky pošlou do mobilní aplikace, která podporuje i záznamy jídelníčku a užití inzulínu. Glukoměr je navíc lehký a skvěle přenositelný.

iHealth_BG5_PDP4

Náramkové hodinky iHealth AM3, ty podrobně zaznamenávají a zkoumají vaši denní a noční aktivitu. Počítají ušlé kroky, vzdálenost a spálené kalorie. Naopak v noci měří délku, a tím i kvalitu spánku. Ráno vás pak jemnou vibrací probudí.

iHealth_AM3_Hero2

Bezdrátový pulsní oximetr iHealth PO3. Jde o spolehlivý způsob, jak měřit nasycení krve kyslíkem (SpO2) a tepovou frekvenci. Tento lehký a přenosný přístroj dokáže rychle a neinvazně měřit na prstu. Sledování a zobrazení naměřených hodnot provedete přes displej přímo na zařízení i během sportovního tréninku nebo jiné aktivity.

ImgW (3)

Všechna uvedená zařízení jsou dostupná již nyní a zakoupit si je můžete např. na Alza.cz.