iPhone 6 a iWatch Martin Hájek konceptMartina Hájka není třeba našim čtenářům představovat, ani tentokrát nenechal řeky konceptů a renderů klidné. Martin vytvořil poslední a tedy i finální rendery produktů iPhone 6 a iWatch, ty by měly být představeny už za týden 9. září 2014 na Apple Keynote eventu.



Rendery vypadají skvěle, proto rozhodně nepodceňte představování nových produktů, spekuluje se i o větší verzi tabletu iPad Pro a Apple hodinkách nebo monitorovacím náramku iWatch / iTime. Nová generace telefonu iPhone 6 bude představena na 95%.

iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept iPhone 6 a iWatch Martin Hájek koncept