jabka hrušky iconApple představil iPhone 6 a iPhone 6 Plus, mimo několika útočných reklam na tyto produkty ze strany konkurenčního Samsungu, se do novinek obouvají především někteří uživatelé Androidu. Srovnávací a pichlavé fotografie, které nám chodí do redakce již ani nepočítáme.



Nesrovnávejte tedy prosím jabka a hrušky, když častým a mnohdy také jediným argumentem je porovnání výkonu, jež nepopíráme. Někteří uživatelé si však neuvědomují zásadní rozdíly v rychlosti, plynulosti a chodu celého systému, kdesi troufáme říct, je iOS a několik (mílových) kroků před Androidem.

iPhone nevyžaduje 3 GB RAM, popřípadě procesor s lepším výkonem, jednoduše takový výkon nepotřebuje, protože iOS zkrátka funguje! Na rozdíl od ostatních systémů se iOS po roce používání nezačne zasekávat, samovolně vypínat, nebo restartovat. Což je také jednou z výhod uzavřeného ekosystému bez individuálních zásahů a nádstavby rozlišení na stovky displejů.

Ať už se jedná o zákazníka jakékoliv značky – nepodporujte prosím kvůli rozdílným názorům, nejen na používání jistého smartphonu, nenávist a boj proti lidem okolo vás.

Řešte raději užitečné věci : )

 

blbost