icloud - iconAktualizace iOS 8.0.2 poodhalila ještě jednu novinku. Nyní je možné najít v nastavení beta verzi iCloud Photo Library. Aktivací této novinky převedete všechny fotografie do iCloudu, ty tak budou přístupné na všech Apple zařízeních. Protože se jedná o beta verzi, před aktivací Vás Apple upozorní na zálohy všech fotografií do počítače.



iCloud Photo Library (Beta) aktivujete v Nastavení > Obrázky a fotoaparát > AktivovatiCloud Photo Library (Beta) nebo také v Nastavení > iCloud > Fotografie > Aktivovat iCloud Photo Library (Beta). Můžete se také rozhodnout, zda chcete ukládat do iPhonu fotografie jako originální soubory nebo fotografie optimalizované, kdy dojde ke zmenšení souboru. v iCloud Photo Library zůstanou vždy uloženy obě varianty fotografií.

Soubory uložené v iCloud Photo Library  se počítají do zabraného prostoru ve vašem iCloud úložišti. Pokud si tedy nechcete přikupovat úložiště a fotíte hodně a často a zároveň chcete mít fotografie pouze například ve vašem iPhonu, neaktivujte na něm iCloud Photo Library.

icloud

Zdroj: cultofmac.com