tim cook iconPokud jste sledovali živý stream z celého prezentace určitě vám neuniklo několik důležitých prvků celé události. Event byl plný energie a nadšení to bylo v minulosti Timu Cookovi vyčítáno a neměl rozhodně lehké postavení, protože byl stále srovnáván se Stevem Jobsem.



CEO společnosti Apple Tim Cook, ale dokázal, že i on dokáže skvěle načasovat a provést celou prezentací. Ikdyž se Applu nepodařilo utajit podobu telefonu iPhone 6 do posledního dne bylo překvapením i samotný název. Analytici stejně jako naše redakce totiž spíše očekávalavčem označení iPhone 6 Pro nebo iPhone 6 Air, nakonec nese 5,5″ verze označení iPhone 6 Plus.

V čem Apple naprosto překvapil byly hodinky Apple Watch, kde kromě mnoha užitečných funkcí jako NFC nebo senzor srdečního tepu dokázal překvapit i designem a několika kategoriemi. Konceptů a renderů o těchto Apple hodinkách jsme mohli vidět spousty, ale svým designem rozhodně překvapili nejednoho hodinkového nadšence.

Příští event se bude pravděpodobně motat hlavně kolem iPadů s Touch ID a možná větší verze iPadu Pro popř. iPadu Plus jak byla pojmenována nová generace iPhonu.

u2_5