wifič iconAplikace Wifič je skvělým pomocníkem pro všechny uživatele Apple zařízení, kteří se nechtějí zabývat často velice mizernou rychlostí mobilního internetu, popřípadě omezovat limitem svého FUPu. Tato aplikace sbírá hesla k jednotlivým Wi-Fi sítím, takže každý uživatel může rozšířit databázi jednoduchým přidáním nové sítě. Wifič díky tomu v současnosti registruje přes 4 000 hesel k různým Wi-Fi sítím z celé ČR.



Prozatím je tato aplikace optimalizována především pro iPhone, avšak je možné ji v plném rozsahu využívat také na kterémkoliv iPadu (optimalizace pro iPad se připravuje). Celá aplikace je v českém jazyce a na triku ji má vývojář Miroslav Podorský.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/wific/id887971108?mt=8″]

My v redakci jsme aplikaci vyzkoušeli a jelikož si ji pro její kvality ponecháváme na všech námi užívaných zařízeních, tak také s klidným svědomím doporučujeme. Zároveň bychom rádi upozornili na několik rozšířených funkci, mezi které se řadí například nastavení vzdálenosti dostupných Wi-Fi sítí, možnost vypnutí zobrazování neuzamčených sítí, či vypnutí reklamy.

Chcete-li mít přehled o veškerých novinkách a vychytávkách spojenými s touto aplikací, pak se připojte k fanpage na fb.com/wificapp nebo sledujte webovou stránku mrkejnadrat.cz.