movie film icon itunes storeRežisér připravovaného filmu o spoluzakladateli Applu Danny Boyle obsadil do role Lisy Brennan-Jobsové mladou herečku Perlu Haney-Jardine. Nazdory mladému věku (17 let) si už zahrála ve filmech jako Spiderman 3 nebo Kill Bill 2. Role, kterou ztvární, nebude jednoduchá, jelikož scénárista filmu Aaron Sorkin prohlásil, že Jobsova dcera bude hrdinkou filmu.



Po boku zmiňované herečky se objeví Michael Fassbender v hlavní roli Steva Jobse. Tvůrce prvního osobního počítače Steva Wozniaka si zahraje Seth Rogen, Michael Stuhlbarg má ztvárnit Andyho Hertzfelda a Jeff Daniels bude účinkovat jako John Sculley. První přítelkyni Jobse a Lisinu matku Chrisann Brennanovou by měla hrát Katherine Waterstonová. Další role ještě stále nejsou obsazené.

Film bude rozdělen do tří částí. Zrození počítače Macintosh, založení firmy NeXT a prvního iPodu. Každá část má trvat 30 minut. Pokud filmaři natočí 90ti minutový snímek, tak bude výrazně kratší oproti dřívějšímu filmu od režiséra Joshua Michaela Sterna (128 min), který jste již mohli shlédnou v kinech.

Vlevo Perla Haney-Jardine a vpravo Lisa Brennan-Jobsová.

perla haney-jardine a lisa brennan-jobs